Termeni si conditii

Introducere
Prezentul site este detinut in mod legal de BAURING S.R.L. Societate înregistrată la Registrul Comerţului cu Nr. J20/701/2009, si Cod Fiscal 25730701, reprezentată legal de către D-nul Mihut Claudiu — Adminstrator, în calitate de BENEFICIAR.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre BAURING S.R.L., prin intermediul siteului www.bauring.ro.

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.bauring.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

Termeni generali de folosire a site-ului
Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea Bauring S.R.L.. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea Bauring. Drepturile de diseminare şi de reproducere sunt deţinute de Bauring. Drepturile de folosinţă ale imaginilor se păstrează atunci când imaginile sunt adăugate automatic sau manual într-o arhivă.

Mărci înregistrate

Logo-ul Bauring şi toate denumirile produselor şi/sau reprezentările grafice ale produselor aflate pe aceste pagini sunt mărci înregistrate ale partenerilor adiţionali, co-partenerilor, membrilor şi reprezentanţilor legali. Orice abuz sau utilizare neautorizată ale acestor mărci sunt interzise şi constituie încălcări ale legii mărcilor, legii dreptului de autor şi a altor legi ale proprietăţii intelectuale şi ale concurenţiei neloiale.

În cazul unei comenzi sau a unei declaraţii legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator şi administratorul website-ului respectiv sau între utilizator şi altă parte legală sau persoană instruită în această privinţă, fără nicio relaţionare între Alego şi utilizator. Vă rugăm să consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe website-ul redirecţionat.

Utilizarea necorespunzatoare si raspunderi
Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

– nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

– nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking, hacking sau frauda. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot si vor fi actionati in instanta, civil si penal.

– Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Bauring in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Bauring ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul Bauring si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre BAURING S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil , se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

FORTA MAJORA

Bauring nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care BAURING S.R.L. nu este responsabila.

Obiectivul continutului site-ului bauring.ro

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. BAURING S.R.L. nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze BAURING S.R.L. printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Confidentialitate
Datele personale introduse de catre utilizator pe www.bauring.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.

www.bauring.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Informatii pentru utilizatori (vizitatori)
Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

– sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;

– sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

– sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;

– sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

– sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, BAURING S.R.L. si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

„Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si BAURING S.R.L. in privinta utilizarii site-ului www.bauring.ro.

BAURING S.R.L. isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0722 332 992 sau email: contact@bauring.ro