Acoperisuri

Oferte personalizate pentru fiecare acoperis.

SERVICII

Rezultate de durată, într-un timp scurt.

Vă stăm la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie. Dezvoltarea continuă a domeniului constructiilor a condus si la diversificarea materialelor folosite pentru acoperisuri, facand dificila alegerea materialului potrivit pentru o învelitoare. Pe piata exista diverse materiale. În functie de bugetul și de nevoile dumneavoastră, vă ajutăm sa alegeti intre:

țiglă metalică, țiglă ceramică, placi din beton, țiglă bituminoasă, tablă cutată, tablă plană fălțuită sau prefălțuită.

Este important ca solutia de acoperis sa se preteze la configuratia casei si sa indeplineasca eficient cel mai important rol al sau: protejarea casei de intemperii.

Trimiteti-ne solicitarea dumneavoastră și vă răspundem în cel mai scurt timp.

Acoperis ceramic

Acoperis ceramic

Vei aprecia țigla ceramică pentru proprietăților sale și o durată mare de viață. Casa ta va fi protejată de un produs prietenos cu mediul datorită materialului de fabricație – argila. Indiferent de proiectul tău, îți pun la dispoziție produse de calitate și o varietate de modele și culori.

Tigla Metalica

Acoperis metalic

Acoperișurile metalice îți oferă durabilitate ridicată, acestea nu crapă, nu putrezesc și oferă izolare termică foarte bună. Cu alte cuvinte, îți poți reduce consumul de energie considerabil, iar în plus poți alege din numeroase stiluri și culori.

Tigla beton

Acoperis beton

Avem producători de top, cu produse de calitate înaltă, iar gama extinsă de culori și modele îți stă la dispoziție. Acoperișurile din beton oferă casei tale siguranță! Durabilitatea îndelungată protejează casa de furtuni, grindină sau zăpadă, datorită materialului de fabricație.

Ai nevoie de serviciile noastre?

Comunicând putem găsi soluția perfectă pentru tine.

Soluțiile noastre sunt flexibile în toate privințele.