Despre noi

Despre companie

Antreprenor profesionist și expert în acoperișuri

Avem peste 14 de ani de experienta in domeniul acoperisurilor si ne mandrim cu manopera noastra excelenta, cu preturile competitive si cu capacitatea de a oferi rezultate remarcabile. De la infiintarea noastra, am lucrat din greu pentru a construi si a mentine o reputatie buna in calitate de meseriasi ai acoperisurilor din Romania. Oferim clientilor o gama larga de servicii de acoperisuri pentru a le acoperi toate nevoile.

Noi, echipa BAURING , punem oamenii potriviți, înalt calificați, la dispoziția ta, astfel încât căminul tău să obțină protecția de care are nevoie pe termen lung. Echipa noastră lucrează întodeauna pentru tine, oferindu-ți cele mai bune soluții.

Suntem oameni simpli dar profesioniști, pasionați de ceea ce facem și dornici să creăm lucruri extraordinare pentru casa ta.
Folosim cele mai noi tehnologii, aplicăm standardele cele mai înalte, nu facem compromisuri și punem mult suflet în tot ceea ce facem.

CLAUDIA MIHUTA

FONDATOR

Contact

0722 332 992 sau office@bauring.ro

Soluțiile noastre sunt flexibile în toate privințele.

Setăm noi standarde în domeniu

2009 - 2023

TU CONTEZI...

Pentru noi, mulțumirea ta este înainte de toate. Din acest motiv, nici un efort nu este prea mare deoarece ne dorim ca tu, CLIENTUL nostru, să spui la final: “MULȚUMESC” și deasemenea să adaugi: “am să vă recomand mai departe fară nici o reținere”!

De ce să ne alegeți

Comunicând putem găsi soluția perfectă pentru tine.

Suport in planificare

Mai multe solutii pentru ca tu sa fii mai aproape de casa visurilor tale.

Suport in executie

Iti suntem alaturi cu sfaturi profesioniste pentru executia casei tale.

Suport vanzare

Afla de la specialistii nostri toate informatiile de care ai nevoie.

Acoperișuri pentru orice tip de construcție

PARTENERI

VELUX
Creaton
Bilka
Roofart